Politie houdt drie mannen aan na steekincident in Dordrecht

Normal aanhouding

Agenten hebben gisteren drie mannen aangehouden nadat zij een ruzie hadden beslecht met een mes. Twee van hen raakten gewond.

De drie waren slaags geraakt op de Spuidijk, hoek Singel en hadden daarbij één of meer messen gebruikt. Eén van de drie, een 37-jarige man uit Zwijndrecht, bleef gewond achter terwijl de andere twee er vandoor gingen in de richting van het centrum.

Politiemensen die de melding hoorden stelden daarna een onderzoek in en zagen twee mannen, die aan het signalement voldeden, op een fiets rijden. Het waren een 35- en 32 jarige man uit Dordrecht. De 35-jarige bleek ook gewond. Bij de mannen werd een mes aangetroffen dat in beslag is genomen.

Nadat de beide slachtoffers waren behandeld in een ziekenhuis, zijn zij aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Daar was inmiddels de derde verdachte al ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in naar het incident.

Adverteren op DordrechtActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DordrechtActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Dordrecht
19:43

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief