Politie zoekt getuigen van mislukte overval en aanrijding in Dordrecht

Normal 4037569091 459b91903b o

Dordrecht - De politie is op zoek naar getuigen van een overval die op 2 december plaatsvond op een supermarkt aan de Blekersdijk in Dordrecht. Enige tijd later vond een aanrijding plaats op de Julianastraat met de kruising Nassauweg. De betrokkenen bij de aanrijding zouden wel eens iets met de overval te maken kunnen hebben. De scooter in ieder geval wel.

Overval
Op die maandagochtend, om ongeveer 09.15 uur kwamen twee mannen op een scooter aan bij de supermarkt en één van hen ging naar binnen. Hij bedreigde het personeel met een mes, maar die bleek daar niet van onder de indruk. De overvallers vluchtten daarop snel weer weg.

Aanrijding
Later die dag vond op de Pr. Julianastraat (kruising Nassauweg) een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scooter. Op de scooter zaten drie mannen, waarvan er twee wisten te ontkomen. De derde bleek net iets langzamer te rennen dan de automobilist en hij kon worden aangehouden. De scooter werd in beslag genomen omdat deze vermoedelijk ook is gebruikt bij de overval.

Adverteren op DordrechtActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DordrechtActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Dordrecht
20:52

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief